Cookie- og privatlivspolitik

For løbende at kunne udvikle og forbedre din brugeroplevelse indsamler vi information om alle besøg på hf2kbh.dk. Informationen indsamles ved hjælp af cookies, og du kan her på siden læse mere om brugen, og hvilke cookies der benyttes.

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer. I cookies gemmer hjemmesiden information, som den gerne vil kunne læse næste gang, du besøger siden. Det er typisk information til statistik, markedsføring og teknisk funktionalitet. Cookies indeholder og spreder ikke skadelig kode som fx virus. Cookies kan heller ikke se oplysninger om fx, hvem du er, hvad du hedder, og hvor du bor.

Du kan altid slå brugen af cookies fra i din browser, hvis du ikke ønsker at modtage cookies. Du kan også slette de gemte cookies ved at følge vejledningen fra minecookies.org. Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Læs mere om at slette og blokere cookies

Hvis du fravælger cookies, kan der dog være indhold, som du ikke kan få adgang til, eller elementer på hjemmesiden, der ikke fungerer. Vi opfordrer derfor til, at du accepterer cookies, da det både sikrer dig en bedre brugeroplevelse og hjælper os med at forbedre brugen af siden.

Hvis du ikke ønsker, at dit besøg registreres i Google Analytics, kan du benytte Googles Opt-Out Browser Add-on og dermed undgå at blive registreret.

Fravælg cookies fra Google Analytics

Hjemmesiden benytter en række forskellige cookies for at give den bedste oplevelse af siden og at sikre, at siden fungerer efter hensigten.

Cookies til funktionalitet
Til at vise siderne korrekt anvender hjemmesiden en række cookies, der giver dig mulighed for at benytte forskellig funktionalitet knyttet til hjemmesiden og huske dine præferencer. Det drejer sig bl.a. om cookies til at huske, hvorvidt du har accepteret cookies eller takket nej til brug af cookies.

Cookies til besøgsstatistik og trafikmåling
Der benyttes cookies fra Google Analytics på hjemmesiden til at måle trafikken på hjemmesiden og indsamle statistik over generelle brugsmønstre. Der indsamles bl.a. data om antal besøg, mest benyttede sider, hvornår hjemmesiden bruges mest, og hvilke browsere brugerne benytter. Denne viden bruger vi til at optimere design, brugervenlighed, navigation og indhold på hjemmesiden.

Cookies fra tredjepart
På hjemmesiden benyttes tredjepartsservices fra Google og WordPress. Ved dit besøg på hjemmesiden modtager tredjepart information om fx din browser, IP-adresse og de sider, du besøger på hjemmesiden. Hvis du samtidig med dit besøg på hjemmesiden er logget på en Google konto, kan din færden på hjemmesiden kobles med denne profil. Dette er udelukkende et forhold mellem dig og tredjepart.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Hvis du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationer behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne anvendes primært til at optimere vores services og indhold. Herudover kan de anvendes til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

De oplysninger, som du giver os, eller vi indsamler om dig via hjemmesiden, behandler vi med fortrolighed og i overensstemmelse med gældende regler. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig og evt. få rettet personoplysninger om dig, som er forkerte eller ufuldstændige.  Henvendelse herom kan ske til persondata@kvuc.dk.

Du kan også til Datatilsynet, hvis du mener dine data ikke behandles korrekt i henhold til databeskyttelsesforordningen.

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K
Telefon 3319 3200, E-mail: dt@datatilsynet.dk

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Københavns VUC
Vognmagergade 8
1120 København
Telefon: 82 32 66 00
E-mail: kvuc@kvuc.dk